streda 8. februára 2012

ONE DIRECTION

Napíšem vám niečo o členoch ONE DIRECTION. Ja ich tak nežerem ale tak veľa dievčat sú z nich zbláznené :).

HARRY STYLES:
celé meno: Harry Edward Styles, narodený: 1.2.1994,znamenie:Vodnár.
Podla neho by malo byť jeho ideálne dievča milé, verné a malo by mať zmysel pre humor.Názov One Direction bol jeho návr.Keď sa chce zrelaxovať spraví si horúci kúpeľ.






LIAM PAYNE:
celé meno: Liam James Payne, narodený: 28.8.1993, znamenie:Panna.
Liam má  oblúbený film Toy Story (príbeh hračiek),jeho najmilovanejšia umelkyňa je Leona Lewis.Rád sa jednoducho oblieka.Páčia sa mu šťastné a usmievavé dievčatá.Zaujímavosť je že má iba jednu obličku.




ZAYN MALIK:
celé meno:Zayn Jawadd Malik, nńarodený: 12.1.1993,znamenie:Kozorožec.
Jeho najoblúbenejší umelec je Justin Timberlake.Nemá rád punk a páčia sa mu tetovania. Na rande si najradšej oblieka jednoduché džínsy , tričko a tenisky. Ako ideálnu partnerku si vie predstaviť Megan Fox. V skutočnosti je veľmi hammblivý aj keď sa občas tváry ako zlý chlapec.


NIALL HORAN:
celé meno: Niall James Horan, narodený:13.7.1993, znamenia:Panna.
Jeho obľúbená voda po holení je Armani Mania. Dievča podľa jeho predstáv by malo mať zmysel pre humor a byť sexi. Jeho obľúbenými elektronickými hračkami sú iPhone a Blackberry.



LOUIS TOMLINSON:
celé meno: Louis William Tomlinson,narodený:24.12.1991, znamenie:Kozorožec.
Dievča jeho snov by malo byť rovnako verné ako on a mať dobré srdce. Malo by byť poriadkomilovné. Louis má 4 sestry. Okrem sestier má aj hnedého labradora a volá sa Ted. Má radšej sprchu ako vaňu a tiež má svoj vlastný iPhone a Blackberry.Najmilovanejší umelec je Robbie Williams.


Tak toto sú One Direction :)

2 komentáre: